kulin04

CAPACITATEA DE SERVIRE:

restaurant cu două saloane de 40+12 locuri
2 foişoare fixe de 20 + 12 locuri
3 foişoare mobile a 8 locuri fiecare
Casa Ţărănească (pavilion tradiţional) cu 14 locuri, grătar şi cuptor, iluminat electric, folosibilă şi iarna.

Punctul forte al bucătăriei de la pensiunea „MARIO” îl reprezintă bucatele tradiționale bucovinene.

Este știut ca pădurile din bazinul Moldova – Moldoviţa constituie un tezaur inegalabil de resurse culinare in sezonul de vara si pe toata durata toamnei (aici e raiul ciupercilor de pădure – hribi, gălbiori, creasta-cocosului, râșcovi, ghebe -, al fructelor de pădure – fragi, mure, zmeură, afine, merișoare – si al plantelor aromatice – mentă, sunătoare, cimbru, secărică, ciuboțica-cucului).

In aceste condiții, ținând cont si de cultul pentru bucătărie specific gospodinelor de pe valea Moldoviţei, e evident că vă așteptăm în orice perioadă a anului cu inegalabilele sărmăluțe bucovinene, tochitura moldovenească, cotlete haiducești, mititei savuroși.
Tot la capitolul „tradiții culinare”, putem aminti murăturile, zacusca, salata de toamnă, preparate după rețete vechi si neschimbate de când lumea.