Masa

kulin04

CAPACITATEA DE SERVIRE:

restaurant cu două saloane de 40+12 locuri
2 foişoare fixe de 20 + 12 locuri
3 foişoare mobile a 8 locuri fiecare
Casa Ţărănească (pavilion tradiţional) cu 14 locuri,
grătar şi cuptor, iluminat electric, folosibilă şi iarna.

Punctul forte al bucatariei de la pensiunea „MARIO” il reprezinta bucatele traditionale bucovinene.

Este stiut ca pădurile din bazinul Moldova – Moldoviţa constituie un tezaur inegalabil de resurse culinare in sezonul de vara si pe toata durata toamnei (aici e raiul ciupercilor de padure – hribi, galbiori, creasta-cocosului, rascovi, ghebe -, al fructelor de padure – fragi, mure, zmeura, afine, merisoare – si al plantelor aromatice – menta, sunatoare, cimbru, secarica, ciubotica-cucului).

In aceste conditii, tinand cont si de cultul pentru bucatarie specific gospodinelor de pe valea Moldoviţei, e evident ca va asteptam in orice perioada a anului cu inegalabilele sarmalute bucovinene, tochitura moldoveneasca, cotlete haiducesti, mititei savurosi.
Tot la capitolul „traditii culinare”, putem aminti muraturile, zacusca, salata de toamna, preparate dupa retete vechi si neschimbate de cand lumea.

kulin12 kulin11 kulin10 kulin09 kulin08 kulin07 kulin06 kulin05 kulin04 kulin03 kulin02 kulin01 restar11 restar10 restar09 restar08 restar07 restar06 restar05 restar04 restar03 restar02 restar01

Comentariile nu sunt permise.