Ţinând cont de clasificarea pensiunii şi de cerinţele referitoare la standardele în domeniu, vă rugăm să manifestaţi înţelegere în acceptarea următoarelor reguli: În restaurant este interzisă consumarea alimentelor procurate din afara pensiunii iar accesul turistilor in bucatarie nu este permis. Totodată, folosirea grătarului din foişor pentru prepararea alimentelor aduse din afara pensiunii este interzisă. Vă mulţumim pentru înţelegere!

SERVICII STANDARD: Apă rece şi caldă permanent, sistem de încălzire prin centrală termică proprie, parcare interioară cu capacitatea de 15 autoturisme, perimetru închis, păstrarea obiectelor de valoare, rezervări bilete de tren, autobuz, avion.

TELEFONIE: Semnal VODAFONE, TELEKOM, ORANGE. Conexiune permanenta Internet cu hotspot Wireless.

TURISM: La cerere, atelaje si sănii trase de cai, cu însoţitor. La cerere, ghid turistic, ghid montan sau interpret limba franceză, engleză, germană, rusă. Posibilităţi de organizare de partide de vânătoare sau pescuit, închirieri de materiale şi articole sportive (rachete de badminton, mingi de fotbal, volei, biciclete, sănii).

ALTE FACILITĂŢI:
-Micro-ferma proprie şi solar de legume.
-Pavilion extern cu grătar, plită şi grill (Atenţie! grătarul, plita şi grill-ul nu sunt la dispoziţia turiştilor pentru prepararea alimentelor aduse din afara pensiunii).
Pavilionul are o suprafaţă de circa 50 mp şi poate fi folosit si la practicarea jocurilor de cabană.

-INTERNET WIRELESS, atat in camere cat si in bar si restaurant.
– posibilitatea organizării de mese festive, seminarii, team-buildings, petreceri private, la o calitate ireprosabila a serviciilor pentru grupuri de maxim 50 persoane.
-plimbare cu căruta (vara) sau sania (iarna) trasă de cai
-posibilitatea organizării de seri folclorice: muzicieni-taraf (150EUR), ansamblu de dansuri populare (220EUR)
-La cererea turiştilor, la Pensiunea MARIO se pot organiza demonstraţii ale meşteşugurilor tradiţionale, păstrate neatinse de veacuri în această parte a Bucovinei.
Meşterii populari vă pot împărtăşi din secretele încondeierii ouălor, împodobitului portului popular tradiţional sau chiar prepararea specialităţilor din carne în gospodăria proprie. Cu siguranţă veţi fi impresionaţi de perfecţiunea procedeelor şi acuratetea detaliilor, rafinate în multe secole de experienţă transmisă din generaţie în generaţie.
– posibilitatea de organizare de excursii de o zi la mănăstirile din Bucovina românească sau la rezervaţia naturală – Codrul secular de la Slătioara, atelierele de ceramica neagra Marginea, Salina Cacica, masivul Rarău – Giumalău.
– servicii postale, de procurare a ziarelor si revistelor
– inchiriere de material sportiv: biciclete, sănii etc.
– organizare de drumetii sau excursii in zona montana, la pas sau hipo, cu cai dresaţi şi instructori specializati. La cerere, pot fi organizate ture de mountain-biking sau off-road moto sau auto / ATV.