harta_sv

Pensiunea MARIO este asezata intre doua localitati vecine: Frumosu şi Vatra Moldoviţei, pe valea inferioară a râului Moldoviţa, la numai 10 km de unirea acestuia cu legendara apă a Moldovei, în aval de comuna Vama.

Cai de acces:

RUTIER: dinspre Suceava, la 65 km de iesirea din municipiul resedinta de judet; dinspre Vatra Dornei, la 50 km; dinspre Radauti, peste pasurile Ciumarna si Trei Movile, la 10 km de la Manastirea Moldovita.

FEROVIAR: pe magistrala feroviara Cluj Napoca – Suceava, la 8 km de statia CFR Vama (numai trenuri personale sau curse de persoane) sau la 20 km de statia CFR Campulung Moldovenesc. La cerere, preluarea se poate face si cu autoturismele pensiunii. Pe linia secundară Vama – Moldoviţa circulă zilnic 2 curse de persoane, cu oprire în halta Dragoşa, la numai 200 metri de pensiunea MARIO.

AERO: la 75 km de aeroportul Salcea – Suceava. La cerere, preluarea se poate face si cu autoturismele pensiunii.

Cum ajung?

La iesirea din Frumosu spre Vatra Moldoviţei, dupa trecerea la nivel, drumul şerpuieşte pe lângă linia de cale ferată de interes local Vama – Moldoviţa. La numai 1 km distanţă, pe partea stângă, ne întâmpină cu porţile larg deschise PENSIUNEA MARIO.